Ακαδημίες

Αγωνιστική Ομάδα

Η ακαδημία τέννις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πετρούπολης διαθέτει ένα από τα κλύτερα αγωνιστικά προγράμματα της χώρας για junior αθλητές.

Προσφαίρουμε επαγγελματική εκπαίδευση σε διαφορετικές περιοχές, όπως τεχνική, αγωνιστική τακτική, φυσική προετοιμασία και ψυχολογία για όλους τους αθλητές.

Παρακολουθούμε και ετοιμαζόμαστε για τα Πανελλαδικά τουρνουά της ΕΦΟΑ.

Εάν είσαι ένας παίκτης με καλό επίπεδο και χρειάζεσαι βοήθεια ώστε να βελτιώσεις το επίπεδο της επίδοσής σου, έλα σε επαφή με την γραμματεία του ομίλου και προγραμμάτισε ένα ραντεβού με την προπονητική ομάδα.

Mini Tennis

Το πρόγραμμα του mini tennis του Ομίλου μας είναι βασισμένο στις προδιαγραφές του ITF (Διεθνής Ομοσπονδία Τέννις) και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα Play & Stay όπου οι μικροί αθλητές μαθάινουν πως να παίζουν τέννις απο τις πρώτες ημέρες.

Ξεκινώντας απο τις μικρές ηλικίες, εφαρμόζουμε εκπαίδευση τεχνικής και τακτικής μέσω του παιγνιδιού το οποίο βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν το άθλημα του τένις με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Μην διστάσετε να φέρετε τους μικρούς αθλητές να χαρούν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ακαδημία Τένις του Ομίλου μας.

Ελεύθερος Χρόνος

Επιθυμείτε να δημιουργήσετε νέες φιλίες, να μάθετε τένις και να διασκεδάσετε; Τότε εγγραφείτε στο 'Hobbies' πρόγραμμά μας. Οι προπονητές μας έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα όπου θα μπορέσετε να μάθετε διασκεδάζοντας.

Με μία πλούσια ποικιλία απο παιγνίδια και ασκήσεις, το πρόγραμμά μας σας περιμένει. Με αυτό τον τρόπο, το τένις θα γίνει ένας σύντροφος σε όλη σας την ζωή.

Η Ακαδημία προσφέρει στους παίκτες του προγράμματος ποικίλες δραστηριότητες κατά την διάρκεια του έτους, ώστε να αναδείξετε τις επιδόσεις σας. Τι περιμένετε για να μας επισκευθείτε;

Ενήλικες

Η Ακαδημία Τέννις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πετρούπολης σας προσκαλεί να εγγραφείτε στα προγράμματα ενηλίκων. Διαθέτουμε ποικιλία επιπέδων και ωρών ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας.

Ομαδικές προπονήσεις είναι διαθέσιμες το ΑΠΟΓΕΥΜΑ απο 20:30. Ακόμη, διαθέσιμα είναι καινούργια group το ΠΡΩΙ έτσι ώστε, όποτε μπορείτε να επισκευθείτε τις εγκαταστάσεις μας, να υπάρχει δυνατότητα επιλογής, και να μπορείτε να 'κτυπήσετε' μερικές μπάλλες.

Cardio Tennis

Μήπως βαρεθήκατε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο και να τρέχετε επάνω στο μηχάνημα; Μήπως θέλετε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο τένις; Τώρα, μπορείτε ενώ βελτιώνετε την φυσική σας κατάσταση, να μαθαίνετε τένις με εύκολο τρόπο. Κτυπήστε εκατοντάδες μπάλλες, γυμναστήτε και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τις επιδόσεις σας!!


Πρόβλεψη καιρού Πετρούπολης
Κλείστε τώρα γήπεδο online
Επικοινωνήστε μαζί μας